USLUGE

Blok slova – 3D slova
Samostojeća slova ili logotipi, blok slova odnosno 3D slova, izrađuju se od svih vrsta materijala (pleksiglas, inox, aluminijski lim, stiropor) u više boja po želji klijenta.
Mogu biti postavljane unutar objekta ili na spoljni dio objekta. Lice slova se reže mašinski na CNC-u (lim, inox, alukabond) ill Laseru (ako je pleksiglas u pitanju). Stranice se rade po želji klijenta, a mogu biti od pleksiglasa, inoxa, eloksiranog lima i td.

Svjetleći displeji
Želite atraktivnu reklamu koja će privuću poglede prolaznika? U tom slučaju vaš izbor treba biti reklama koja će biti izvedena kao svjetleći displej. Ove reklame mogu biti raznoraznog geometrijskog oblika ili u obliku vašeg logotipa.

Totemi
Ako želite da vam reklama bude velika i da izgleda imponzantno, totem je dobar izbor. Totemi su samostojeći svjetleći displeji koji mogu biti:
– pravokutnog oblika
– ovalnog oblika
– ili drugog oblika po želji klijenta.

Neonske reklame
Izrađujeu se od neonskih cijevi koje mogu biti u raznim bojama, a savijaju se u željenom obliku. Neonske cijevi mogu biti savijene tako da prate konturu slova, ili da cijev ide po sredini slova. Također se mogu ubaciti unutar 3D slova, oblika ili logotipa, ali je povoljnija cijena LED-ica istisnula neonske cijevi iz ove upotrebe.

PVC folija
PVC folija je samoljepiva folija koja se koristi za oslikavanje različitih materijala ravne površine, kao sto su pleksiglas, aluminij, forex, leksan, staklo, kao i za oslikavanje vozila ili izloga.

Klik-klak
Šta je klik-klak sistem?
To je aluminijski okvir koji se otvaraju pomoću opruge i omogućavaju jednostavnu izmjenu sadržaja (plakata, reklama, obavijesti.)

Okretne reklame
One su u osnovi svijetleći displeji koji se rotiraju oko svoje ose pomoću specijalnog skrivenog motora i na taj način privlače pažnju svih prolaznika.

Magic star
Savršena reklama za sajmove, konferencije, višednevne prezentacije, ukratko, za sve one situacije za koje vam je važno da vas primijete i zapamte! Sama izvedba reklame je takva da se na određenu dimenziju od prozirnog pleksiglasa ugravira željeni logotip ili tekst.

Optička platna
Ove reklame se koriste onda kada je potrebno prekriti veliku površinu reklamom koja će privući poglede prolaznika, a pri tome treba da košta povoljno. Najčešće se na “ceradu” lijepi PVC folija sa željenim natpisom ili logotipom.